Exacto Húgyúti fertőzés vizeletteszt (3db)

Nincs raktáron

Az Exacto húgyúti fertőzés vizeletteszt lehetővé teszi, hogy néhány percen belül diagnosztizálja a húgyúti fertőzést. Húgyúti fertőzési teszt 4 paraméterrel: leukociták, nitrát, vér és fehérje.

A húgyúti fertőzést legtöbben csak "felfázásként" emlegetik, hiszen a jellegzetes tünetekről azt gondolják, a hideg okozza. A gyakori vizelési inger, az égető érzés pisilés közben, az alhasi fájdalom és a véres vizelet hátterében azonban gyakran húgyúti fertőzés állhat. 

Tisztázatlan hólyagpanaszok esetén, pl. ha enyhe égő érzést vagy hasfájást tapasztal vizelés közben, gyakran felmerül a kérdés, hogy már ekkor húgyúti fertőzés vagy csupán átmeneti húgyhólyag-irritáció áll-e fenn? Leginkább a nők érintettek, de az idősebb férfiakat is érintheti.
Az Exacto húgyúti fertőzés gyors teszttel biztonságosan és gyorsan megtudhatja, hogy a húgyúti fertőzésre általában utaló anyagok megtalálhatók-e a húgycsatornában illetve a vizeletében. Mindössze egy kevés vizeletmintára van szüksége. A vizeletben jelenlévő fehérje, nitrit, vér és leukociták a húgyúti fertőzés jelei.
Ez a teszt meghatározza, hogy Önnél jelen vannak-e ezek az anyagok illetve milyen mennyiségben. 10 perc alatt, otthon elvégezhető önellenőrzésre szánt egészségügyi teszt.

3 db vizelettesztet tartalmaz.
A gyorstesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist. Pozitív eredmény esetében, és ha bizonytalan illetve ha negatív eredmény esetén sem múlnak illetve súlyosbodnak a tünetei, mihamarabb keresse fel orvosát.

1.590 Ft