Exacto Hüvelyi fertőzés gyorsteszt (3db)

Nincs raktáron

A teszt segítségével megállapítható, hogy milyen hüvelyfertőzéssel állunk szemben.

Az Exacto teszt segíti a hüvelyi fertőzések diagnosztizálását és a megfelelő kezelés kiválasztását. Egyszerű, gyors, megbízható. A tesztkészlet 3 db tesztet tartalmaz.

A legtöbb nő találkozik élete során az akár hetekig elhúzódó, kiújulásra is hajlamos problémával, a hüvelyfertőzéssel, és annak kellemetlen tünetével, a bőséges folyással. A betegségnek több fajtája van, melyek közül a két leggyakoribb a bakteriális hüvelyfertőzés, illetve a hüvelygomba. Megkülönböztetésük fontos, mivel eltérő kezelést igényelnek. Ebben segíti az Exacto Teszt hüvelyi fertőzés kimutatására.
A betegségek tünetei nagyon hasonlóak : híg, halszagú, bőséges hüvelyfolyás, és persze a kellemetlen égő érzés, gyulladás, vörösödés, és nem egy esetben erős viszketés. A hasonló tünetek miatt nehéz elkülöníteni a két betegséget viszont ez mégis nagyon fontos, hiszem más-más kezelés hatásos ellenük.
A tesztkészlet 3 db tesztet tartalmaz, amely 3 különböző tesztelésre elegendő.


Miért válassza az Exacto Tesztet hüvelyi fertőzés kimutatására?

  • egyszerű a mintavétel
  • könnyen értelmezhető eredmény: csak 1 paraméter, egy egyszerű színkód leolvasására van szükség mindössze
  • azonnali, megbízható eredmény.
  • költséghatékony, más gyártó hasonló termékétől 30 % olcsóbb


A gyorstesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist. A gyorstesztek célja, hogy az orvos döntését segítsék az egészségügyi kockázatok felismerésében és fontos egészségügyi kérdésekben. Pozitív eredmény esetében, és ha bizonytalan illetve ha negatív eredmény esetén sem múlnak illetve súlyosbodnak a tünetei, mihamarabb keresse fel orvosát.

1.850 Ft