Vélemények az Anytime intimkehelyről 

B. Tóth Bettina

Boltvezető 

Sokkal többet bír mint a tampon, és totálisan olyan érzés, mintha semmi sem lenne ott, kényelmes, biztonságos. Nincsenek kellemetlen szagok és foltok. Kizárólag ajánlani tudom, és bátorítok mindenkit a használatára 

S. Gerogina 

Fodrász 

Van, hogy 12 órán keresztül eszembe sem jut, hogy épp menstruálok. Rengeteget utazok és külön nagy öröm, hogy még medencékbe is mehetek ezzel, mert megvéd a fertőzésektől is, pedig nagyon érzékeny vagyok.

M. Csilla

Pszichológus 

Takarékossági okokból váltottam az intimkehelyre. A pénztárcánk sem bánja, ha tartós termékekre váltunk. Az orvosi szilikonból készült intimkelyhem ára 6900 forint volt szállítással együtt, de hat-nyolc évig használhatom.

B. Gabriella 

Újságíró

A használt tamponból és betétből  szemét lesz. Nem lehet újrafelhasználni, a benne található anyagok miatt nem bomlik le teljesen, hanem terheli a környezetet. A csomagolóanyagokról,  nem is beszélve. Én ezért váltottam az intimkehelyre. 

Dr. K. Szabó Idlikó

Nőgyógyász szakorvos 

"Van, olyan betegem, aki azért keresi, mert allergiás a tamponok és betétek alapanyagaira. Van, akinek meggyűlt a baja a toxikus sokk szindrómával vagy a görcsökkel. Megint mások környezettudatos döntést szeretnének hozni, és vannak, akik csak spórolni szeretnének. Én nőként és szakemberként is mindenkinek ajánlom."

V. Kalmilla

Menedzser 

Nekem életem egyik legjobb döntése volt, amikor ezt kezdtem használni. Ennek már egy éve, azóta egy darab tampont sem vettem. Úgy múlik el a menstruáció, hogy alig veszem észre, pedig nekem elég erős.